Autoriseret kloakmester i Odense

Som autoriseret kloakmester udfører Ravnebjerg Entreprenør alle former for kloakeringsopgaver for både private og virksomheder, kommuner og offentlige institutioner samt boligforeninger - og vi leverer høj kloakservice til en lav pris!

Specialister i kloakarbejde og kloakservice

Hos Ravnebjerg Entreprenør har vi udstyret og ekspertisen til at løse alle former for kloakarbejde til den bedste pris, bl.a.:

Vi tilbyder totalløsninger og udfører alt fra reparation af kloakskader til etablering af nyanlæg på Fyn. Vi sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde, hvilket naturligvis også omfatter rengøring og reetablering af området, inkl. fliselægning m.m.

Alt i kloakservice i Odense og omegn

Med mange års erfaring, kan vi tilbyde dig den bedste kloakservice, når du ønsker kloakrensning eller andet kloakarbejde udført i topklasse.
Ønsker du høj service til en lav pris, på din kloakrensning, er det Ravnebjerg Entreprenør, du skal have fat i.
Vi har vores vante gang som kloakmester  i Odense og de omkringliggende byer i det midtfynske, og vi hjælper også gerne dig.

Få uforpligtende tilbud på kloakservice i Odense og omegn

Står du og har behov for hjælp fra en erfaren og autoriseret kloakmester, er du altid velkommen til at give os et kald. Vi laver altid gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Hør mere om installationsmulighederne på 20 23 72 43

Se indslag fra TV Korup om vores kloakarbejde

Ring efter vores slamsugning på 20 23 72 43

slamsugning odense

Få et godt tilbud på kloakservice i dag

tv inspektion af kloak pris